Framtidens lösningar

Vi erbjuder våra tjänster åt fastighetsägare, företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar bland annat de nedan.

img

Hantering av byggavfall

En av de saker vi kan hjälpa dig med är att hantera ditt byggavfall åt dig. Vi transporterar bort det åt dig och återvinner så mycket som möjligt av det. Resten lämnar vi som deponirester, men vi strävar alltid efter att detta ska vara så lite som möjligt av det avfall vi hanterat. Med oss är det alltid gratis att beställa utkörning av byggsäckar.

img

Upphämtning

Oavsett om du är en privatperson eller representerar en BRF eller ett företag kan vi komma och hämta avfall direkt vid dörren. Det gör det enklare än någonsin tidigare att källsortera och bidra till en bättre miljö. För att göra det så enkelt som möjligt att återvinna förser vi er med återvinningslösningar och produkter som underlättar för er att göra detta. När ni valt en produkt och fyllt den med avfall behöver ni bara ringa oss för att boka upphämtning!

img

Produkter

Vi har en rad olika produkter i vårt utbud som du kan beställa. Detta rör sig bland annat om byggsäckar, liftdumpers, lastväxlare, komprimatorer och vanliga sopkärl.

img

Konsultation

Vill du veta mer om vilken av våra tjänster som passar dina behov bäst kan du kontakta oss så bistår vi med kostnadsfri rådgivning. Vi kan exempelvis guida dig kring olika storlekar på byggsäckar samt berätta mer om när det är lämpligt med en container. Vi har lång erfarenhet inom branschen och har genom årens gång bistått vid ett flertal olika situationer.