Byggavfall byggsäck Stockholm

In God We Trust AB

Välkommen till oss på In God We Trust AB! Vi är ett företag som specialiserar oss på hållbar avfallshantering med flexibilitet i fokus. Detta är något mycket viktigt eftersom det bidrar till en bättre miljö på vår planet med tanke på att avfallssortering är en central del i att bekämpa klimatförändringarna. Vi alla behöver dra vårt strå till stacken när det gäller detta, och det här är helt enkelt vårt sätt att göra det på. Genom att vända dig till oss kan du också vara med och bidra i denna kamp. Ta kontakt med oss idag för att låta en pålitlig aktör ta hand om ditt avfall!

Byggavfall miljösortering Stockholm

Från byggföretag till privatpersoner

Flexibilitet är kärnan i vår verksamhet. Vi strävar efter att kunna göra avfallshantering så smidigt som möjligt i alla delar av samhället. Detta innebär i praktiken att vi erbjuder våra tjänster till allt från byggföretag till privatpersoner. Vi tillhandahåller ett stort antal lösningar för avfallshantering såsom byggsäckar, sopkärl och containers. Dessa kan anpassas beroende på dina behov och vid önskemål kan vi även trycka din företagslogga på dessa. Tvekar du kring ifall vi kan hjälpa just dig? Ta kontakt med oss idag så är vi säkra på att vi kan hitta en lösning!

Kontakta oss

Du kan kontakta oss på In God We Trust AB på flera olika sätt. Du kan ringa oss eller kontakta oss direkt här via kontaktformuläret på sidan. Är det så att du har vägarna förbi vårt kontor? Då är du självklart välkommen att komma och hälsa på oss. I Spånga i västra Stockholm finner du oss. Glöm dock inte att ta kontakt med oss i förväg för att boka ditt besök. Vi ser fram emot att få höra från dig!