Om oss

 Välkommen till oss som kan hantera byggavfall i Stockholm. Vi hjälper dig att återvinna och transportera avfallet från ditt byggprojekt på ett tryggt och säkert sätt. Oavsett storlek på ditt bygg eller renoveringsprojekt så har vi lösningarna för att ta hand om byggavfallet så att ni kan koncentrera er på projektets framåtskridande och lyckade resultat. Vi är kunniga och tar hand om allt precis som du önskar när du anlitar någon

Rätt från början

Byggherren har alltid lagkrav på sig att hantera byggavfallet korrekt, kontakta oss redan innan första spadtaget så hjälper vi er att få allting rätt.Vi har utbildning och erfarenhet när det kommer till byggavfall och kan därför hantera allt du behöver ha hjälp med. Oavsett storlek på byggprojektet så erbjuder vi analyser, planering och utförande för att just ditt projekt ska gå smidigt under hela processen. Vårt team har alltid som mål att du ska bli nöjd och för alltid en dialog med dig kring arbetet. 

 Ekonomiskt och smidigt

 Genom att vi tar hand om avfallshanteringen kan ni fokusera på projektet utan avbrott, det leder till ett bättre flöde i hela byggprocessen när avfallet hanteras korrekt. Genom att vi delar på ansvaret med er för byggavfallet och sköter hela hanteringsprocessen från starten till färdigställandet, så kan ni vara säkra på att lagkrav och föreskrifter uppfylls. Ni kan vara trygga i att allt avfall hanteras korrekt samtidigt som ni skapar en säkrare arbetsmiljö. Kontakta oss för en offert och om du har några funderingar kring vad vi kan hjälpa dig med.