Tjänsten som tar hand om ditt byggavfall

Välkommen till oss! Här finns rutin, kunskap och smarta idéer när det handlar om hantering av byggavfall. Vi har erfarenhet av att hantera allt ifrån betong, trä till PCB och andra farliga ämnen. Genom att anlita oss kan du få hjälp från början till slut med din avfallshantering oavsett om det handlar om emballage, containrar, kärl eller transport till sopstationer och återvinningscentraler. Tillsammans skapar vi ett smidigt flöde som bidrar till att din byggprocess och ditt renoveringsarbete flyter på. Kontakta oss idag för ett förutsättningslöst samtal!

Service och trygghet från första utdragna spik

När du väljer oss kan du räkna med att det du har beställt finns på plats när det är dags att börja rivningsarbetet. Har du frågor om ditt byggavfall? Om dina behov förändras under resans gång hjälper vi självklart till. Det kan handla om överraskande fynd av farliga ämnen eller att mer av byggnaderna måste rivas än vad som var beräknat vid starten. Oavsett, av oss får du service, trygghet och engagemang. Det tjänar du på. 

Vad behöver du hjälp med?

Börja redan idag och fundera igenom hur dina behov ser ut. Kontakta oss så fortsätter vi diskussionen tillsammans. Vår erfarenhet är att de bästa lösningarna är de som tas fram i nära samarbete med dig som kund. Du kan alltid nå oss via telefon eller mejl. Tveka därför inte att kontakta oss vid frågor. Tillsammans hjälper vi till att öka återvinningen av byggmaterial och ser till att ditt avfall alltid återvinns rätt.